Ekipa, već dugo vremena sam htio napraviti web stranicu koja će mi biti povezana sa Facebook stranicom “Sve o psima”, i evo, konačno je došao taj trenutak. Generalno, članke ću pisati ovdje, pa ih objaviti na Facebook stranici “Sve o psima” s kojom ste, već svakako, jako dobro upoznati.

Pa da još jednom ponovim, kako za članove koji su tu od samog početka, tako i za one koji su tek došli, inicijalni cilj stranice “Sve o psima” je bio da međusobno dijelimo iskustva o psima i tako zajedno učimo i rastemo iz dana u dan. Stranica je edukativnog karaktera – od općih stvari, kao što su opisi pasmina, pa do osobnih iskustava na određenu temu u vezi pasa (npr., odgoj, trening, prehrana i slično).

Nadam se da ću što prije savladati web stranicu i da će vam se svidjeti. Trebati će strpljenja u samom početku, ali jednom kad se uhodamo svi zajedno kao na našoj Facebook stranici, bit će to odlično. Do tada, dragi ljudi, iskoristite ovaj vikend za šetnje i igranje sa svojim četveronožnim najboljim prijateljima!